Sierhekwerk

Bij de meeste sierhekwerk leveranciers is het altijd mogelijk om een sierhekwerk of poort naar eigen ontwerp, bijvoorbeeld met logo, familiewapen, huisdier e.d. te laten maken.

Deze gespecialiseerde bedrijven werken de door de klant gebrachte ideeën graag samen met hen uit.

Een ontwerp door de leverancier behoort eveneens tot de mogelijkheden, waarbij het eventueel gewenst is dat een adviseur ter plaatse bij de klant langsgaat om aan de hand van de opgedane indrukken een gepaste offerte uit te brengen.

Er komt normaal gesproken altijd iemand van een dergelijk bedrijf om de exacte maten op te nemen, want daar mag geen enkele twijfel over bestaan.

Uit kostenoverweging is het ook mogelijk dat de klant zelf de exacte maatvoering doorgeeft, vervolgens kan de klant kiezen om het hekwerk zelf te plaatsen of het te laten doen door de leverancier. Indien wordt gekozen om het zelf te doen kan men altijd blijven rekenen op de begeleiding van de specialist. Daar kan de klant ook altijd terecht voor het restaureren van bestaande hekwerken en poorten. Ook dit geschied over het algemeen op ambachtelijke wijze.